L’AMPA del IES Can Roca demana que es construeixi l’edifici de l’institut

L’AMPA de l’Institut de Can Roca demana que es construeixi l’institut. Per fer-ho, la setmana passada va llançar una petició de firmes a través de Change.org, un bloc per demanar peticions de caràcter cívic , reformista, social i reivindicatiu.

Segons l’AMPA de l’institut, els seus alumnes porten estudiant en barracons durant quatre cursos escolar, incloent l’actual curs 2015/16.

A més, reclamen que des de fa més de vuit anys se sabia que, degut al repunt de la natalitat de l’any 2000, totes les necessitats d’espais de primària dels primers anys de la dècada, es convertirien en necessitats d’espais per accedir a l’educació secundària en el futur. Els integrants de l’AMPA manifesten que van avisar d’aquest fet en el seu moment, però critiquen que ningú els va escoltar ni els va fer cas.

Així doncs, ara afirmen que un edifici molt necessari pateix una demora de trenta mesos més i la decepció de l’amuntegament i la falta d’espais, se suma a la incertesa del futur d’un projecte educatiu de primer nivell que va fer que escollissin aquest centre per als seus fills i filles.

Aquí podeu trobar-ne la petició, dirigida a Lluís Baulenas i Casas, responsable de Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental i a Irene Rigau, Consellera d’Ensenyament en funcions de la Generalitat de Catalunya.